menu

Latest Lists

Datë:22.04.2024-Panairi i 3-të mbarëkombëtar i librit akademik dhe shkencor

Datë:22.04.2024-Panairi i 3-të mbarëkombëtar i librit a...

Panairi i 3-të mbarëkombëtar i librit akademik dhe shkencor

  • admin
LULËZIM LAJÇI

LULËZIM LAJÇI

– U.d. Drejtori

  • admin
HYSEN MATOSHI

HYSEN MATOSHI

Këshilltar Shkencore

  • admin
Dr. Lush Culaj

Dr. Lush Culaj

Këshilltar Shkencore

  • admin
Historiku

Historiku

Historiku

  • admin
Datë: 08.03.2024

Datë: 08.03.2024

Konkurs:Një hulumtues të pavarur shkencor (rizgjedhje)

  • admin
Load More
Phone number: (+383)38 220 822
Working hour: Mon - Fr: 08:00 - 16:00

Instituti:[email protected]

Drejtori:[email protected]

Sinjalizuesi: [email protected]