INSTITUTI ALBANOLOGJIK - PRISHTINË

Datë 28.12.2022: Konkurs -Rizgjedhje-Avancim të punonjësve shkencorë

0
Instituti Albanologjik i Prishtinës, shpall K O N K U R S RIZGJEDHJE-AVANCIM TË PUNONJËSVE SHKENCORË I.  DEGA E HISTORISË Një këshilltar shkencor (rizgjedhje-avancim) Një hulumtues të pavarur shkencor-...

Datë 08.12.2022: Fjala në komemoracionin e organizuar për Sylë Kasumajn

0
Të nderuar Severan, Lurian, vëllezër, motra dhe familjarë të tjerë të Sylë Kasumajt,Kolegë nga Instituti Albanologjik, miq, shokë, dashamirës e bashkëveprimtarë të Sylës, Para 21...

Date:03.12.2022:Njoftim mortor

0
                                                  SYLË KASUMAJ                                (29.2.1956 – 3.12.2022) Sot, më 3 dhjetor 2022, u nda nga jeta Sylë Kasumaj, sekretar i Institutit Albanologjik, intelektual dhe veprimtar i...

0
Datë: 23.11.2022 Konferencë shkencore "Një komb - një gjuhë

Datë: 25.10.2022 Konkurs-Një bashkëpunëtor shkencor (rizgjedhje – avancim)

0
INSTITUTI ALBANOLOGJIK I PRISHTINËS, shpall K O N K U R S RIZGJEDHJE-AVANCIM TË PUNONJËSVE SHKENCORË I. DEGA E ETNOLOGJISË Një bashkëpunëtor shkencor (rizgjedhje – avancim)PËRSHKRIMI I PUNËVE:Bashkëpunëtori...

Datë:Prej 06 deri 10.06.2022-Mbahet Java e Albanologjisë 13/2022

0
0001-Programi-Java-e-Albanologjise13-2002-IAP-Prishtine-2022-NORD-3.06.2022-1Download

05.05.2022: Vdes Prof. dr. Xheladin Shala

0
(3 gusht 1949 – 5 maj 2022) Sot, u nda prej nesh, nga gjiri ynë, prej familjes së tij, nga sho­kët e tij, punonjësi shumëvjeçar...

Datë:22.03.2022 – KONKURS RIZGJEDHJE-AVANCIM TË PUNONJËSVE SHKENCORË DHE TË HULUMTUESVE

0
Instituti Albanologjik i Prishtinës, shpall K O N K U R S RIZGJEDHJE-AVANCIM TË PUNONJËSVE SHKENCORË DHE TË HULUMTUESVE DEGA E HISTORISË - Një bashkëpunëtor i lartë shkencor...