INSTITUTI ALBANOLOGJIK - PRISHTINË

ARKIVI SHKENCOR

0
ARKIVI SHKENCOR Arkivi mbledh, rregullon, përpunon dhe ruan lëndën arkivore të mbledhur në terren. Në këtë arkiv është dorëzuar, sistematizuar dhe përpunuar gati i tërë thesari i kulturës materiale e shpirtërore të shqiptarëve, i mbledhur në terren nga punëtorët shkencorë të Institutit dhe nga bashkëpunëtorët e tij të jashtëm. Deri...
rolex new datejust 279171 white roman steel rose box paper 5yearwarranty rl446 pop over to this web-site elf bar peach mango