INSTITUTI ALBANOLOGJIK - PRISHTINË

Datë: 08.03.2024 -Konkurs:Një hulumtues të pavarur shkencor (rizgjedhje)

0
DEGA E ETNOLOGJISË - Një hulumtues të pavarur shkencor (rizgjedhje)   Përshkrimi i punëve:   Hulumtuesi i pavarur shkencor - merret me punë  shkencore e profesionale të degës...

Datë: 26.01.2024- Njoftim mbi anulimin e konkursit për pozitën Drejtor i Institutit Albanologjik

0
Njoftim për anulim e konkursit për pozitën Drejtor i Institutit Albanolo...

Datë 22.12.2023-KONKURS PËR:ZGJEDHJE, RIZGJEDHJE-AVANCIM TË PUNONJËSVE SHKENCORË DHE TË HULUMTUESVE

0
ZGJEDHJE-RIZGJEDHJE-AVANCIM-TE-PUNONJESVE-SHKENCORE-DHE-TE-HULUMTUESVEDownload

Datë:07.12.2023 – Konkursi për Drejtor

0
Konkursi-per-drejtor_-dhjetor-2023Download

Datë:12.06.2023 Njoftim për anulim të konkursit për Bibliotekar

0
Njoftim-per-anulim-te-konkursitDownload

Datë: 19-21.06.2023: JAVA E ALBANOLOGJISË 14/2023

0
ALBANOLOGJIA DJE, SOT DHE NESËR - në 70-vjetorin e themelimit të Institutit Albanologjik Prishtinë, 19-21 qershor 2023 Këshilli Organizues Prof. dr. Hysen Matoshi Prof. dr. Lulëzim Lajçi Prof. dr.  Fadil...

Njoftim 04.01.2023: Lista e kandidatëve të përgjedhur në listën e ngusht

0
Zyrtar i Sigurimit (1 pozitë) Download Zyrtar Teknik I Mirëmbajtës (1 pozitë) Download

Datë 28.12.2022: Konkurs -Rizgjedhje-Avancim të punonjësve shkencorë

0
Instituti Albanologjik i Prishtinës, shpall K O N K U R S RIZGJEDHJE-AVANCIM TË PUNONJËSVE SHKENCORË I.  DEGA E HISTORISË Një këshilltar shkencor (rizgjedhje-avancim) Një hulumtues të pavarur shkencor-...

Datë 08.12.2022: Fjala në komemoracionin e organizuar për Sylë Kasumajn

0
Të nderuar Severan, Lurian, vëllezër, motra dhe familjarë të tjerë të Sylë Kasumajt,Kolegë nga Instituti Albanologjik, miq, shokë, dashamirës e bashkëveprimtarë të Sylës, Para 21...

Date:03.12.2022:Njoftim mortor

0
                                                  SYLË KASUMAJ                                (29.2.1956 – 3.12.2022) Sot, më 3 dhjetor 2022, u nda nga jeta Sylë Kasumaj, sekretar i Institutit Albanologjik, intelektual dhe veprimtar i...
wholesale replica rolex daytona mens 116506ibldo rolex calibre 7750 mingzhu engine ice blue dial cheap alexander mcqueen kids shoes