menu

Aktuale

Datë:22.04.2024-Panairi i 3-të mbarëkombëtar i librit akademik dhe shkencor

  • admin

Datë:22.04.2024-Panairi i 3-të mbarëkombëtar i librit akademik dhe shkencor

  • admin

Aktuale

Nothing to see here

Phone number: (+383)38 220 822
Working hour: Mon - Fr: 08:00 - 16:00

Instituti:[email protected]

Drejtori:[email protected]

Sinjalizuesi: [email protected]