Datë: 19-21.06.2023: JAVA E ALBANOLOGJISË 14/2023

ALBANOLOGJIA DJE, SOT DHE NESËR

në 70-vjetorin e themelimit të Institutit Albanologjik

Prishtinë, 19-21 qershor 2023

Këshilli Organizues

Prof. dr. Hysen Matoshi

Prof. dr. Lulëzim Lajçi

Prof. dr.  Fadil Grajçevci

Prof. dr. Arbnora Dushi

Prof. asoc. dr. Lumnije Kadriu

Prof. dr. Memli Krasniqi

Prof. asoc. dr. Naim Berisha

PROGRAMI