Ma. Afërdita Abdullahi

Afërdita Abdullahi u lind më 21.02.1986 në Prishtinë. Shkollën fillore dhe të mesme i kam përfunduar në Prishtinë. Pastaj kam vazhduar studimet ne Universitetin e Prishtinës pranë Fakultetit Filologjik. Gjatë kohës së studimeve kam punuar në një Qendër Tregtare për gati 5 vite. Pas përfundimit të studimeve bazike tani kam vazhduar studimet Master në Qendrën e studimeve Albanologjike në Tiranë. Nga nëntori 2012 kam filluar punën në Institutin Albanologjik – Sektori i Gjuhësisë.