Dr. Shpend Avdiu

Shpend Avdiu u lind më  01.01.1988, në Prishtinë, shkollën fillore dhe të mesme e kreu në Prishtinë, ndërsa studimet në Faklultetin Filozofik Dega e Historisë, në Universitetin e Prishtinës, 2007-2010. Studimet pasuniversitare  Master në Fakultetin Filozofik –Dega Histori – Koha e Re 2010-2013.

Në maj të vitit 2012 është pranuar asistent në Institutin Albanologjik të Prishtinës-Dega e Historisë.